Teamleden

Hieronder vindt u een overzicht van onze teamleden en hun taken binnen het duikteam.

Axel                  
Operationele taken
Duikploegleider en opleider
 
Axel is werkzaam bij de overheid en heeft een achtergrond in de operationele dienst (defensie en politie) en de tactische opsporing. In 2010 begonnen met duiken bij de Koninklijke Militaire School (KMS) en heeft sindsdien diverse (technische) duikopleidingen gevolgd en specialty cursussen gedaan om zich op duikgebied te ontwikkelen. Inmiddels is hij ook werkzaam als ZZP'er en als Master Scuba Diver Trainer bij Discovery Divers Veenendaal. Samen met Michel Quint verzorgd hij o.a. de PADI Public Safety Diver opleidingen en trainingen.
 
Arjen
Operationele taken
Duiker
 
Arjen heeft een passie voor het water. Hij is altijd al actief geweest op- en rondom het water. In 2005 is Arjen begonnen met duiken en sinds kort richt hij zich ook op freediving en heeft hij zich gespecialiseerd in oppervlaktereddingen. Dit alles heeft geleid tot het bezitten van een zwemschool inclusief bijhorend zwembad. Hiernaast houdt hij zich bezig met veiligheid, zowel binnen de eigen zwemschool als binnen de zwembadbranche. Bij Arjen zijn al deze thema's bij elkaar gekomen binnen het domein van Public Safety Diving.

Jordi
Communicatie & social media
Duiker
 
Jordi is in 2018 lid geworden van het duikteam. Hij heeft een passie voor duiken, met name fotografie van alles wat leeft onder het wateroppervlak.
Jordi wilde meer doen met zijn duikskills en had zich in 2018 opgegeven voor de opleiding Public Safety Diver. Inmiddels is Jordi een volwaardig lid en een aanwinst voor het duikteam! Jordi ontwikkeld zich op dit moment tot duikploegleider.
 
Pascal
Schipper / surface support
 
Pascal is bijna altijd te vinden op of rondom het water. Pascal is inmiddels de vaste schipper van het team, en beschikt over een AVON Searider RIB met geavanceerde sonarapparatuur. Naast het ondersteunen van het team als schipper heeft hij zich ook verdiept in het 'tenderen'. Hiermee heeft hij zich ontwikkeld tot een waardevolle kracht binnen het team.  
 
Robin
Duiker
 
Robin is een enthousiaste en beheerste duiker met een passie voor het helpen van anderen. Robin heeft in 2020 zijn PSD opleiding afgerond en is daarna direct aan de slag gegaan binnen het team. Naast het runnen van zijn eigen bedrijf is hij dus vaak te vinden onder water. Ook met zijn kennis en ervaring op het gebied van (constructie)techniek ondersteund Robin het team.
 
Bert
Oppervlaktereddingen
Duiker
 
Bert is een ervaren duiker / duikploegleider. Hij is dagelijks actief met duiken als beroepsduiker bij de brandweer. Daarnaast is Bert actief binnen Search and Rescue teams. Bert is naast het duiken specialist in het uitvoeren van oppervlaktereddingen.


  • Axel
  • Arjen
  • Jordi
  • Pascal
  • robin