Teamleden

Hieronder vindt u een overzicht van onze teamleden en hun taken binnen het duikteam.

Axel                  
Oprichter en opleider
Schipper

Axel is werkzaam bij de overheid en heeft een achtergrond in de operationele diensten bij defensie, politie en de tactische opsporing. In 2010 begonnen met duiken bij de Koninklijke Militaire School (KMS) en heeft sindsdien diverse (technische) duikopleidingen gevolgd en specialty cursussen gedaan om zich op duikgebied te ontwikkelen. Inmiddels is hij werkzaam als ZZP'er (Axe Maritiem) en verzorgd hij o.a. de PADI Public Safety Diver opleidingen en trainingen.

Jordi
Inzetcoördinator, planner en duiker
 
Jordi duikt sinds 2015 en is in 2018 lid geworden van het duikteam. Hij heeft naast het duiken een passie voor alles wat onder water leeft en voor fotografie. Inmiddels bekleed Jordi een coördinerende rol en maakt de planningen voor operationele inzetten, een aanwinst voor het duikteam!
 
Robin
Medisch specialist en duiker

Robin is een enthousiaste en beheerste duiker met een passie voor het helpen van anderen. Robin heeft in 2020 zijn PSD opleiding afgerond en is daarna direct aan de slag gegaan binnen het team. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is hij dus vaak te vinden onder water. Ook met zijn kennis en ervaring op het gebied van (constructie)techniek ondersteund Robin het team.

Jarmke
Duiker en surface support specialist

Jarmke is gelijktijdig met Robin lid geworden van het team en wil altijd een helpende hand bieden aan anderen. Naast haar dagelijkse werkzaamheden als juf (basisonderwijs) en haar eigen bedrijfje, draagt zij graag haar steentje bij binnen het team.

Alidah
Surface support specialist

Alidah heeft in 2016 haar duikbrevet gehaald en sindsdien heeft het water altijd aantrekkingskracht gehad. Alidah wou graag bijdragen aan het team en heeft de surface support opleiding gevolgd. Als surface support is zij een onmisbare schakel binnen het team op het gebied van veiligheid en het ondersteunen bij inzetten.

Pascal

Schipper / surface support specialist
 
Pascal is bijna altijd te vinden op of rondom het water. Pascal is de vaste schipper van het team, en beschikt over een AVON Searider RIB met geavanceerde sonarapparatuur. Naast het ondersteunen van het team als schipper heeft hij zich ook verdiept in de 'surface support specialty'. Hiermee heeft hij zich ontwikkeld tot een waardevolle kracht binnen het team.
 
Angelique
Ondersteunende taken

Angelique draagt binnen het team zorg voor informatie vergaring en contacten met externe partijen en betrokkenen.

Arjen

Ereteamlid

Arjen is altijd al actief geweest op- en rondom het water. In 2005 is Arjen begonnen met duiken en sinds kort richt hij zich ook op freediving en heeft hij zich gespecialiseerd in oppervlaktereddingen. Dit alles heeft geleid tot het bezitten van een zwemschool inclusief bijhorend zwembad. Hiernaast houdt hij zich bezig met veiligheid, zowel binnen de eigen zwemschool als binnen de zwembadbranche. Bij Arjen zijn al deze thema's bij elkaar gekomen binnen het domein van Public Safety Diving. Inmiddels heeft Arjen het erg druk met zijn eigen bedrijf en heeft hij wat minder tijd om een actieve rol te blijven bekleden binnen het team.

  • Axel
  • Arjen
  • Jordi
  • Pascal
  • robin