Hieronder vindt u een overzicht van onze teamleden en hun taken binnen het duikteam.

Axel
Operationele taken
Duikploegleider en opleider
 
Werkzaam bij de overheid met een achtergrond in de operationele dienst (defensie en politie) en de tactische opsporing.
In 2010 begonnen met duiken bij de Koninklijke Militaire School (KMS) en heeft sindsdien diverse (technische) duikopleidingen gevolgd en specialty cursussen gedaan om zich op duikgebied te ontwikkelen. Inmiddels ook werkzaam als PADI specialty instructeur bij Discovery Divers Veenendaal verzorgd hij, samen met Michel Quint, de PADI Public Safety Diver opleidingen en trainingen.
 

Arjen
Evenementen ondersteuining
Duiker, oppervlaktereddingen
 
Arjen heeft een passie voor het water. Hij is altijd al actief geweest op- en rondom het water.
In 2005 is Arjen begonnen met duiken en sinds kort richt hij zich ook op freediving en heeft hij zich gespecialiseerd in oppervlaktereddingen.
Dit alles heeft geleid tot het bezitten van een zwemschool inclusief bijhorend zwembad. Hiernaast houdt hij zich bezig met veiligheid, zowel binnen de eigen zwemschool als binnen de zwembadbranche. Bij Arjen zijn al deze thema's bij elkaar gekomen binnen het domein van Public Safety Diving.

 
Jordi
Communicatie & social media
Duiker
 
Jordi is in 2018 lid geworden van het duikteam. Hij heeft een passie voor duiken, met name fotografie van alles wat leeft onder het wateroppervlak.
Jordi wilde meer doen met zijn duikskills en had zich in 2018 opgegeven voor de opleiding Public Safety Diver. Inmiddels is Jordi een volwaardig lid en een aanwinst voor het duikteam!
 
 
 
 
Raya
Surface Support Specialist
Tender

Raya is als Surface Support Specialist werkzaam binnen ons team.
Als surface support specialist is zij een onmisbare schakel binnen het duikteam.
Daarnaast treed ze op als onze 'vaste' tender, waar de duikers onder water zijn, zal zij aan de oppervlakte alles scherp in de gaten houden.
Veilig en verantwoord werken en het samenwerken met overheids-diensten is zij gewend vanuit haar vaste baan bij de overheid.
 
 
Bert
Oppervlaktereddingen
Duiker / duikploegleider
 
Bert is een ervaren duiker / duikploegleider. Hij is dagelijks actief met duiken als beroepsduiker bij de brandweer. Daarnaast is Bert actief binnen meerdere Search and Rescue teams. Bert is naast het duiken specialist in het uitvoeren van oppervlaktereddingen. De opleiding en trainingen voor het uitvoeren van (complexe) oppervlaktereddingen worden binnen PSD Nederland door Bert en Arjen verzorgd.
 
 

Alex
Duiker
 
Alex is in het team gekomen via de duikschool Discovery Divers Veenendaal waar hij een aantal duikopleidingen volgde. Alex heeft de PSD opleiding samen met Jordi gevolgd en is vervolgens toegetreden tot het PSD team. Als Divemaster binnen de duikschool en als PSD duiker heeft Alex zich ontwikkeld tot een waardevolle kracht binnen het team.
 
 
 
 
 
 
Maurice
Liason overheidsdiensten
Duiker

Maurice werkt al geruime tijd bij de overheid als veiligheidsadviseur. In 1992 is hij bij Defensie begonnen met duiken. In 2008 heeft hij Michel Quint bij de Douane leren kennen en vervolgens de Divemaster en Master Scubadiver opleidingen gevolgd.
Sinds medio 2018 is hij werkzaam als PADI duikinstructeur bij Discovery Divers Veenendaal. Naast het duiken houdt hij zich bezig met sportklimmen en industrieel klimmen (werken op hoogte).